БАЛКАНСКИ ИЗУМ НА ДЕНОТ

Ова е можда најдобриот балкански изум што сме го виделе досега. На овој начин ем го шеташ коњот, на кого му е неопходна дневна прошетка ради кондиција и циркулација, ем дрвата ти се исечени.