Македонските фирми и попустот

Кога некоја фирма кај нас дава попуст, големи се шансите тој попуст да е лажен. Зошто се брукаат вака, само они си знаат.

 

Дали вака ќе изгледа новиот грб на Македонија!?

По прекрасните вести кои ни ги донесе филмот „Медена земја“, со двете номинации за најголемата престижна филмска награда Оскар, Милчо Велјаноски има предлог како да се поднови грбот на државата. Предлогот е одличен, само дали ќе биде прифатен, останува да видиме.