K-15 - Крај на школската година

Скечов е снимен пред 18 години, односно кога денешниве матуранти се родиле. Како што ќе видите, многу малку од работите се сменети. И тогаш бил актуелен Брисел, странски дипломати, заложби за решавање на името, заложби за добрососедски односи итн, се со цел Македонија да зачекори напред.

 А да, разликата е во тоа што тогаш немаше екстерно.