Ново

Меси со неверојатен шут

За Меси е познато дека не е од оваа планета, ама овојпат само го потврди тоа. На еден лабав тренинг, забележува дека новинар прави прилог. Меси решава да го искористи тој момент и да шутне преку 15 метри далечина. Погледнете каде помина топката.