Ново

За Македонец не е бесплатна лежалка

На социјалната мрежа твитер се појави видео од Македонци во Охрид како се „тепаат“ за лежалка покрај базен. Па имаш фрлање пешкири за да ја фатат подобрата лежалка, па дерење од најмалиот син кој најбрзо фатил место и слични перипетии типични за едно нецивилизирано однесување.