Ново

Кога Англичанец ќе прочита македонски поговорки

Ендрју пробал да научи што значат некои од македонските поговорки. Оди објасни му на странец што значи „да те серат кокошките“.

Правда за медицинските работници

Ниту еден медицински работник не треба да се доведе во ваква ситуација. Не е лесно секој ден да се справуваш со различен карактер на луѓе, но ни ова не е ок.