Патката што се смееше злобно

Ако мислиш дека само човекот може да се смее злобно, дефинитивно се лажеш. Еве една патка која толку реално се смее, што ако не ја видевме, ќе мислевме дека е човек.

Базен кај Драмски театар

Поради поројните дождови последните неколку дена, се поплавил плочникот кај Драмски театар, па сега наликува на базен. Колку е влезница, не знаеме.