Ново

Зошто никогаш не треба да се откажуваш

Кога ќе се фатиш за една работа, не треба никогаш да се откажуваш. Иако на почеток може ќе ти личи дека некој е во предност или подобар, сепак истрајноста и упорноста се исплатат. Како атлетичаркава на видеово.