Ново

Колку време му треба на Супермен да склопи компјутер!?

Не е виц. Хенри Кавил или попознат како Супермен, решил да си купи нов компјутер, ама да го склопува сам. И што е најинтересно, Хенри не знае да склопува компјутери, па му требало прилично многу време, отприлика цел ден, за на крај да сфати дека кулерот го ставил наопачки.