Бразил ја има вистинската забава

Локална бразилска телевизија има некакво шоу во кое рандом човек може да дојде и да си пее. Поради некоја причина има и кукла која им досаѓа на гостите и публиката и треба да дофрлува закачки. Еден момак од публика не ја сфаќа шалата баш како шала и сака да ја тепа куклата. Зошто држи вангла со банани не знаеме, но од тука почнува вистинската забава.