Како ќе се оди на гласање!?

Фчерашни новости во вчерашната меѓусезонска епизода обработија многу чуствителни теми од кои една е како ќе се оди на гласање и кои мерки треба да ги преземат граѓаните кога одат на роденден, слава, маалско дружење пред кооперација и слично.

Воедно, можевте да погледнете и кое такси да го избегнувате по секоја цена, освен ако не сакате да имате главоболка во текот на денот, па на тој начин да се вадите од дневните обврски.

Ве интересира зошто замреа квизовите на знаење од типот „Кој сака да биде милионер?“ и зошто никогаш Македонец нема победено на истиот? Фчерашни одговорија и на тоа прашање во вчерашната епизода.

Целата е веќе достапна на јутјуб, па изволте.