Ново

Како да ја намалите сметката за електрична енергија!?

Многу граѓани се жалат на зголемени сметки за електрична енергија додека се во карантин и во постојано домашно опкружување. Фчерашни новости за среќа, го има решението за тој проблем. Старите велат лекот е пет пари, ама треба да го најдеш. За овој лек не треба да плаќате пет пари бидејќи ви го даваме бесплатно, само за било какви контраиндикации не сме ние одговорни.

Освен намалување на сметките за електрична енергија, погледнете на што друго се смеевме во изминатите пет сезони. Најсмешните прилози се веќе достапни на јутјуб.