Ново

Зошто излекуваните од ковид не сакаат да си заминат од болница?

Во Русија има голем број на пациенти кои се излекувани од ковид, но не сакаат да си заминат дома. Се верува дека една од причините за тоа е добриот третман на медицинските сестри.