Фчерашни новости се отворија во последната епизода

Ретко која емисија може да се пофали дека ја надминала бројката од 100 епизоди, Фчерашни новости е една од тие. Во последната епизода од петтата сезона, тие решија (народски кажано) да ги „отворат картите“.

Ќе може да погледнете ексклузивни интервјуа со голем број „виновници“ кои стојат позади проектот. Ќе дознаете како е да се снимаат Фчерашни; кој ги смислува прилозите; со што се соочуваат ликовите; кои се предизвиците, а кои мааните на секој од нив и на крај што значи фчерашни за секој посебно.

Погледнете ја најавата за 146 епизода на Фчерашни новости. (да толку се вкупно)