Ново

Мигранти се шверцаат во душек

Да не постоеше видеово, немаше да поверуваме дека мигранти може да се прошверцуваат на овој начин. Секоја чест на автентичноста, душек, фолија, се како што треба за да мислиш дека се работи за обичен душек.

Трчање штафета во хотел

За да трчаш штафета не секогаш ти треба идеален терен. Понекогаш доволно е да имаш добра екипа и да си заглавен во хотел. Дечкиве го прават баш тоа.