Ново

Зошто не се игра пинг понг по дома

Сите се во изолација и им треба некаква занимација. Тоа е разблирливо, но никако немојте да играте пинг понг дома. Зошто? Погледнете во видеото и ќе ви стане јасно.

Српски полицајки се забавуваат за време на полициски час

Две цајканки од Србија нашле начин како побрзо да им помине времето додека е полициски час. На вака празни улици, кој и да им замери.