„Пипачи на леб“ - документарец за посебната врста луѓе

Најтешкиот вид на филм за снимање е документарец. Потребно е многу време за да се долови потребниот материјал и ништо не е предвидливо. Дечки од Србија снимиле документарец за пипачите на леб по продавниците. Препорачуваме да го изгледате целиот.