Ново

Како да се оди во кафана за време на изолација!?

Дека граѓаните на нашата држава треба да седат во изолација за време на корона вирусот е повеќе од очигледно, но како да си ги приуштат основните човекови задоволства со идење во кафана без да го напуштат својот дом? Фчерашни Новости го има одговорот на ова прашање. Меѓудругото вчера имавте прилика да погледнете и како најбитните професии кај нас може да се работат од дома. Како изгледа еден училишен ден на децата додека се во изолација? Кој се јавува на хотлајн бројот за превенција од корона вирус и како стручните лица се снаоѓаат во различните ситуации?

Многу прашања, еден линк до јутјуб. Повелете.