Ново

Како да се поздравувате за време на корона?

Вирусот корона ги натера сите поинаку да пристапуваат кога се гледаат со роднини и пријатели. Фчерашни новости успеа да дојде до видео упатство за тоа како да се поздравувате со истите во време на пандемија. Кога здравјето е најбитната работа, мора некои навики да се променат. 


Воедно, во епизодата од вчера можевте да погледнете и што прави еден Македонец кога ќе се врати од Италија и зошто да не бидете како него. Како напредува сточарството во Македонија и зошто е нонстоп во пораст!? И на крај на барање на гледачите, се врати дежурниот експерт Путец, слушнете ги неговите совети за последните случувања во нашата држава.