Ново

Љупчо Николовски и Игор Јанушев се скараа за 8 март

До сега сме виделе власта и опозицијата да се караат на различни теми, ама дека ќе се скараат за 8 март, не можевме ни да претпоставиме. Љупчо Николовски и Игор Јанушев ги судрија своите мислења за најголемиот празник на жената.

Што да се прави во време на корона!?

Во период на пандемија, најпаметно е да се послушаат апелите на Министерството за здравство и да се остане дома, со цел да се намали можноста да се шири вирусот помеѓу населението. Но, да се остане дома подолг период не е така лесно. Секогаш постои прашањето што да се прави дома? Една од работите што може да ги направите е да гледате Фчерашни новости.

Ѕирнете што ви спремаме во новата епизода: