Ново

Што да се прави во време на корона!?

Во период на пандемија, најпаметно е да се послушаат апелите на Министерството за здравство и да се остане дома, со цел да се намали можноста да се шири вирусот помеѓу населението. Но, да се остане дома подолг период не е така лесно. Секогаш постои прашањето што да се прави дома? Една од работите што може да ги направите е да гледате Фчерашни новости.

Ѕирнете што ви спремаме во новата епизода: