Ново

Зошто се менуваат таблите во училиштата?

Фчерашни новости во епизодата од вчера ексклузивно за своите гледачи, а и туѓите, проба да најде одговор на најгоркото прашање кое си го поставуваат учениците во училиштата, зошто толку често се менуваат таблите на училиштата.

Ако сакате да заминете за Германија, но не знаете како, тука е академијата за преквалификација „Војче и синови“. Како изгледа еден час по преквалификација и на што треба да се насочат идните македонски граѓани во Германија, ви откриваат фчерашни новости.
Поради корона вирусот, политичките партии го сменија начинот на кој агитираат кај гласачите. Може ќе се намали бројот на запалки и тефтерчиња, но затоа ќе се зголеми бројот на лајкови и коментари. 
Целата епизода може да ја погледнете на јутјуб.