Ново

Засилена контрола за корона вирус на скопскиот аеродром

На социјалната мрежа твитер се појави видео од засилената контрола на скопскиот аеродром која е поставена како превенција од корона вирусот. Со ваква контрола, вирусот нема шанса.

Недостатокот на паста ги вознемири Италијанците

Паниката кај народот поради корона вирусот е евидентна, особено во Италија. Продавниците зјаат празни и тоа ги вознемирува постарите Италијанци. Еден дедо се присеќава дека дури ни во Втората светска војна немало ваква паника.