Ново

Недостатокот на паста ги вознемири Италијанците

Паниката кај народот поради корона вирусот е евидентна, особено во Италија. Продавниците зјаат празни и тоа ги вознемирува постарите Италијанци. Еден дедо се присеќава дека дури ни во Втората светска војна немало ваква паника.