Звукот на машкоста

Само мажите може да се поистоветат со болката на Јаник Бертранд кој на велеслалом успеа да се удри со портата по својата машкост. Звукот кој потоа Јаник го испушти, не може ни одблиску да ја опише болката која тој ја чувствува.