Ново

Кога на девојката ќе и прекипе

На девојкава очигледно и прекипело да го чека дечкото да ја побара за жена, па решила она да го направи правиот потег. Со оглед дека сме 21 век и други девојки би требало да го следат нејзиниот пример.