Што погребаа Фчерашни новости!?

Животот покрај среќни, понекогаш е исполнет и со тажни моменти. Фчерашни новости успеаа еден таков трогателен момент да доловат во епизодата од вчера. Бомбите кои ги слушавме доста време и со кои некој пробуваше да ја открие вистината за Македонија, веќе не се помеѓу нас. Нека им е вечна слава.

Епизодата веќе е достапна на платформата позната како јутјуб.