Ново

Зошто е овој татко среќен!?

Причината зошто е овој татко среќен е многу едноставна. Ресторан дава 10% попуст на сметката, ако никој на масата не користи мобилен телефон. За таа намена дури имаат и поставено простор за заклучување на телефоните на самата маса. Вака ем децата ти прават муабет, ем сметката е помала. И после како да не си среќен!?