Вирусот од кој се плашат сите, а најмногу политичарите во Македонија

Ништо не го плаши човекот повеќе од вирус, а кога станува збор за политичар од Македонија, највеќе го плаши вирусот на вистината. Еден таков вирус успеа да открие тимот на Фчерашни новости.

Зошто толку малку се збори за овој вирус, кои се симптомите, последиците и како да се излечат пациентите, имавте можност да погледнете во вчерашната епиозда на Фчерашни новости. Истата веќе е достапна за било-кога-дневно гледање на платформата јутјуб.