Ново

Каучот на Катица во Америка!?

Човек си купил користен кауч од фирма за користени работи. По некое време приметил дека едно од перничињата не е баш удобно. Ќерка му го отворила и имала што да види. Внатре стоеле скриени 43,000 долари. Приказната не завршува тука. За разлика од мислењето на многумина, човекот ги вратил парите на вистинските сопственици.