Дали техничката Влада го помина техничкиот преглед!?


Пред секое возило да може да се вклучи во сообраќај, потребно е да помине одреден преглед со цел да се знае дека е во работна состојба која не е загрозувачка, како по себе, така и по околината. Во фчерашната епизода на
Фчерашни новости, техничкиот инженер Марко Беркшир, проба да даде своја проценка на техничката Влада.

Да погледнеме: