Ново

Фчерашни новости на „гости“ кај најпознатиот јутјубер Pewdiepie

Фчерашни новости се најде на „гости“ кај најпознатиот јутјубер Феликс Кјелберг, попознат под псевдонимот Пјудипај, кој верувале или не го следат над 100 милиони фоловери на јутјуб. Пјудипај често обработува смешни скечеви во своите видеа и овојпат успеа да наседне на скечот со запросувањето помеѓу Кузман Статива и Јована. Погледнете за што станува збор. (видеото започнува на 2:05)