Брат за брат

Секој ден 17 годишниот Ноа го пречекува својот помал брат Макс во различен костум кој тој се враќа од школо. Ноа ја почнал традицијата се со цел да му го направи идењето во училиште поинтересно на брат му Макс.

Што ти значи германска пензија!?

Јохана Кас има 91 година и потекнува од Германија. Годините не и пречат за да се занимава со гимнастика, како што може и да се види од видеото. И после зошто сите сакаат да се иселат во Германија, веројатно ради пензијата.