Ново

Брат за брат

Секој ден 17 годишниот Ноа го пречекува својот помал брат Макс во различен костум кој тој се враќа од школо. Ноа ја почнал традицијата се со цел да му го направи идењето во училиште поинтересно на брат му Макс.

Што ти значи германска пензија!?

Јохана Кас има 91 година и потекнува од Германија. Годините не и пречат за да се занимава со гимнастика, како што може и да се види од видеото. И после зошто сите сакаат да се иселат во Германија, веројатно ради пензијата.

Кои настани ја одбележаа 2019 година!?

Оваа недела, претпразнично ги одбројуваме најинтересните настани кои ја одбележаа 2019 година. Барем според нас...
 
Како известуваа нашите новинари за: Промената на името, посетата на папата, ЕУ неинтеграциите и НАТО интеграциите, песната на Номче и многу други поважни и помалку важни настани?
 
Дознајте последни во недела во 19часот и 30 минути на Канал 5 телевизија!