Ново

Кои настани ја одбележаа 2019 година!?

Оваа недела, претпразнично ги одбројуваме најинтересните настани кои ја одбележаа 2019 година. Барем според нас...
 
Како известуваа нашите новинари за: Промената на името, посетата на папата, ЕУ неинтеграциите и НАТО интеграциите, песната на Номче и многу други поважни и помалку важни настани?
 
Дознајте последни во недела во 19часот и 30 минути на Канал 5 телевизија!

Огнометот во Скопје снимено од дрон

И додека сите други се веселеле и пиеле, дечките од аерофото.мк го снимале огнометот во Скопје за време на новогодишната ноќ. Како изгледало Скопје од птичја перспектива, погледнете од видеото.