Ново

Каква вода пиеш!?

Еден момак од Србија ги купил сите води што можел да ги најде во продавница со цел да провери каква е нивната Ph вредност. Резултатите ќе ве шокираат. Некои од водите ги има и кај нас.

Девет дена не излегов од соба на одмор: Игор Џамбазов во Еден на Еден

Игор Џамбазов се враќа во новогодишната Еден на Еден со Жаре, во недела, од 18.30 на Канал 5. Омилениот актер и шоумен искрено раскажа како му поминала цела година, работно и приватно.

Џамбазов периодов поретко оди во Стојаково и во Слепче, но затоа Дојран е неговата нова база.

„Јас сум дојранчанец со привремена работа во Скопје“, му рече Игор на Жаре. Дојран му е омилен, но Џамбаз е еден од ретките кој речиси никогаш не оди на одмор во Грција.

„Пред многу години во „Супер Бинго“, едно семејство доби награда - летување со Игор Џамбазов во Грција. Се избањав првиот ден со нив, се сликав, потоа од соба не излегов девет дена“, е само една од приказните на Џамбазов.

Во дел од нив му асистираше и неговиот стар другар Гуру Харе. Игор и Гуру Харе бендот се добро позната музичка екипа, па ни оваа Еден на Еден нема да помине без нивните песни. Малку повеќе од она што нѐ очeкува во недела, погледнете во најавата:

Што ни донесе годината на прасето!?

Новата година ни е веќе на праг, а во последната епизода на Фчерашни новости за оваа 2019 година, која во кинески хороскоп е година на прасето, не знаеме што треба тоа да значи, се немаме толку здебелено, тоа се само муабети, ќе гледате:

- Се врати шефот од Америка
- Штрајкуваат извршителите, а што па не и ние!?
- Од експертски совети и судски реформи никогаш доста

Всушност изгледајте ја најавата, да не биде ви прераскажуваме се:


Недела 20 без 30 часот на Канал 5 телевизија. Бидете чекор зад сите.