Ново

Што ни донесе годината на прасето!?

Новата година ни е веќе на праг, а во последната епизода на Фчерашни новости за оваа 2019 година, која во кинески хороскоп е година на прасето, не знаеме што треба тоа да значи, се немаме толку здебелено, тоа се само муабети, ќе гледате:

- Се врати шефот од Америка
- Штрајкуваат извршителите, а што па не и ние!?
- Од експертски совети и судски реформи никогаш доста

Всушност изгледајте ја најавата, да не биде ви прераскажуваме се:


Недела 20 без 30 часот на Канал 5 телевизија. Бидете чекор зад сите.