Ново

Ваква другарка да си најдеш

Прогласување на мис на светот за 2019 година. Финалните три мисици се, мис Јамајка, мис Нигерија и мис Бразил. Погледнете како реагираше мис Нигерија кога дозна дека мис Јамајка победи. Е ваква другарка и ваква поддршка му треба на секој.