Ново

И купи бензин накај дома

Женава најверојатно слушнала дека бензинот ќе поскапи, па решила да се снабди со поголеми количини. Лошата страна е што изгледа нема шише или туба за да го пренесе бензинот, па наместо тоа употребува ќеси. Се снашла де.