Зошто македонските ученици се најслаби во регионот!?

Според одредени истражувања, кои не сакаа да останат анонимни, македонските ученици се рангирани како наслаби во регионот. Фчерашни поразговара со една наставничка со цел да најде каде лежи зајакот или проблемот, во случај да не ја знаете изреката.

Освен оваа тема, фчерашни обработија и доста горчливи теми во неделата. Целата епизода е веќе достапна на јутјуб: