Ново

Александар Митевски и Драган Спасов - Дац со нова прекрасна балада

Еве една фина новогодишна песничка. Ацо и Дац искочија одлична комбинација – ем знаат и да направат песна ем кога да ја пуштат. А и спотот не е лош. Како само успеале да соберат толку познати фаци у едно видео, тоа уште не е утврдено. Мислам дека имаме хит.