Ако некогаш патуваш за Камбоџа, еве што треба да знаеш

Ако некогаш патот те натера накај Камбоџа, ова е добро видео што треба да знаеш. За да поминеш на раскрсница кај што има многу гужва, паметно е да ги почастиш цајканите со некој денар. Изгледа во Камбоџа важи правилото преднос на раскрсница има тој со пари.