Претседателот на Србија не сака да држиш баскет во негово присуство

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, случајно снимен на некаква презентација на училиште каде што му избива баскет од рака на еден човек до него. Кој е човекот, не знаеме, ама постапката е крајно безобразна.