Кој ќе го замени Номче уредникот!?

Песната „Моите убави очи“ на Номче уредникот на „Фчерашни новости“ стана инстант хит и поради тоа тој мораше да замине на турнеја во Америка. Кој ќе го замени како уредник и на што ќе личи редакцијата, можевте да погледнете вчера, а може и денес благодарение на јутјуб: