Ново

Песната која можеше да победи на Макфест

На барање на публиката, Номче, уредникот на редакцијата при „Фчерашни новости“, ја објави својата песна и спот за нумерата „Моите убави очи“. Експертите со слух за квалитетна музика искоментираа дека токму ваква нумера му фали на Макфест. Експертите со познавање на правење спотови, не искоментираа ништо. Погледнете ја и вие и одлучете, што е поубаво, песната или спотот.

Во вчерашната епизода на „Фчерашни новости“ се обработија и добропознатите теми кои секогаш ги засегнуваат граѓаните; Што следно ќе се ветува на престојните избори? Каква изјава даде Катица за нашите новинари? Како се перат гревовите на судиите? 

Целата епизода веќе ја имате на јутјуб:

Како да ја тргнете дамката од јакната?

Многу едноставен, а сепак корисен начин како да тргнете некоја дамка од јакната. Се што ви треба е селотејп и некој упорен дечко како овој.