Штрајк во редакцијата на Фчерашни новости

Во најновата епизода на Фчерашни новости можевте да погледнете зошто штрајкуваат новинарите од редакцијата на фчерашни. Како скопјани го решија проблемот со дупките на улиците во градот!? Зошто пратениците паркираат во трева!? Какво CV има заменик министерот за здравство!? Кој повеќе плачеше за оставката на Кочо Анѓушев, Јована или Ацо!?

За тие што се уште немаат одговор на овие прашања, епизодата е веќе достапна на јутјуб: