Ново

Кој се ни прави друштво во чекалната за влез во ЕУ!?

Дека ќе си почекаме за влез во фамозната Европска Унија, веќе ни е повеќе од јасно, но тоа не е така страшно бидејќи не сме сами во чекалната. Фчерашни новости ви открива кој се ни прави друштво и зашто!?


Новинарите на фчерашни направија интервју со министер, но не на златна, туку на животна средина. Што ни откри тој и зошто до сега молчел по тоа прашање!?
Потрагата по новинари кои ќе работат во редакцијата продолжува. Ќе успее ли Ранко Петровиќ - Бубамара да ја помине аудицијата!?