Кенли барем се разбираше што пее

Девојкава пее на некакво шоу на тв. Да кажеме дека е следната „Кенли“, е премалку. Кенли барем се разбираше што пее, девојкава вергла едно исто неве неве неве најт. Реакцијата на водителот е бесценета.