Ново

Под од ситни парички

Тип му текнало да направи несекојдневен под во кујната, место да користи плочки, тој употребил парички. Освен тоа што изгледа многу штосно, кошта и доста евтино. Се на се подот го направил со 27,000 пени или 270 долари.