Перо Антиќ во „1на1“: Го опцув Коби на македонски

Кошаркарската легенда и актуелен претседател на Кошаркарската федерација Перо Антиќ, откри многу интересни нешта во првата емисија од 11 сезона на емисијата „1на1“ со Жаре.

Антиќ раскажа за што се талентирани неговите синови Лука, Павел и Петар, за моментот кога им дозволил да го ишараат неговиот „Мустанг“ по нивна желба, но и многу анегдоти од времето на НБА.

Меѓу најинтересните од нив е моментот кога го нокаутирал Леброн Џејмс, каков статус имаат играчите во НБА, моментот кога за прв пат му дошло да заплаче, а не сакал тоа да го покаже на терен. На прашањето кого опцул на македонски, Перо вели: Коби Брајант.

Целата емисија е веќе достапна на следниот линк:

Во недела, на 3 ноември на Канал 5 во 18.30, Жаре во своето студио со нова сценографија ќе ги угости Раста, Таско, Римски и Корона.